14 jul 2007, 18:38

За България 

  Poesía
692 0 3
Млади революционери с надежда за свобода,
се борят за българската съдба.
За съдба без сражения
без страдания...
Бунт срещу тиранията
за горда България.
Бунт срещу несправедливостта
българските чети,борещи се за независимостта.
Поражения,победи,хиляди жертви,
но силните българи не губят
кураж и вяра,
за родината си за светлина в тъмнината,
за България.
Колко българи са загинали
за България,
колко българи са дали живота си,
за теб,родино!
С храброст да победим силния,
с гордост да прославим името
България.

© Александра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??