13 ene 2012, 12:32

За червеното вино 

  Poesía » Filosófica
546 0 1


 

Всевишни, Истината Твоя

не е ли скрита

в гроздовия плод?

 

Във тъмния му еликсир

в безвремието дреме -

непроявен във ежедневието -

негативът с името Живот...

А може би – изкуство?

Приятелство?

Любов?

© Константин Корадов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Добри стихове за добра напитка. Наздраве, и много философия в десет реда само!!!
Propuestas
: ??:??