21 nov 2009, 12:58

За чукането като за бягство от живота 

  Poesía » Versos blancos
734 0 3

нека не бъркаме любими
андрогина с аналгина
просто съм леко екстазирана
когато си в мене
ти си дрогата
(а вечно съм дрогирана – казваш)
ще си излееш живота в мен
а аз ще плача
за урвите в които падам
и за висотите на летежа
и ще те възсядам
мое еднорого конче
мой сън копнежен
и мое отчаяние
и ще забравям че съм жива
и че съм Люси на Небето с Диамантите
(ще ти отрежа ушите – казваш)
Cry Baby Cry
плачи
за неродените деца а не за умрелите
за Любовта която те не са получили
плачи
изливай белия екстаз в утробата ми
само моля те
плиййс
плиййс
ушите ми
недей да режеш мекото им
защото съм ти вярна
защото ти си моят мъж
защото моят андрогин си
онази част която са отрязали от мен
която аз откривам в себе си
ти си
ти си
ти си

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Уфффф...щура работа, като една щура маймуна!
    П.П.А къде е слона?!
  • Ти си!
  • мерси, АЛИСА
    ще ме зАЛИСАш и хоп, в Страната на чудесата, знам си аз - и ще е хубаво...
Propuestas
: ??:??