Ти ли измисли за мене Луната,
сътвори я от лъч светлина?
Ти ли събуди във мене мечтата
и дари всеки ден с красота?
Всяка нощ ли със мене осъмваш?
В моя сън се всели.
Нежни думи за мене намираш,
по-красиви от чудни звезди.
Във душата ми те се разтварят,
носят болка, любов.
Всички чувства за тебе говорят,
всички мисли са зов.
Бледа сянка, красиво видение –
ти донесе за мен любовта.
Ти създаде във мене умение,
за да пиша красиво в нощта.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados