Любовта е великата сила,
от която се ражда деня,
любовта те докосва, намира
в непонятния път, красота.
И синее навън тишината,
и очите ти виждам сега,
искам само да стигна мечтата,
заблестяла във мойта душа.
Да потърся далечния изгрев
и да мина под цветна дъга,
да усетя вълшебния порив,
ти да бъдеш единствен в света!
С аромата на времето спира
всяка болка и всяка тъга
и душата ми тебе намира,
за да тръгнем ръка за ръка.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados