24.12.2022 г., 9:30 ч.

За да тръгнем ръка за ръка 

  Поезия » Любовна
594 1 0

     

За да тръгнем ръка за ръка

 

Любовта е великата сила,

от която се ражда деня,

любовта те докосва, намира

в непонятния път, красота.

 

И синее навън тишината,

и очите ти виждам сега,

искам само да стигна мечтата,

заблестяла във мойта душа.

 

Да потърся далечния изгрев

и да мина под цветна дъга,

да усетя вълшебния порив,

ти да бъдеш единствен в света!

 

С аромата на времето спира

всяка болка и всяка тъга

и душата ми тебе намира,

за да тръгнем ръка за ръка.

 

             Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??