3 jun 2013, 16:15

За добрината 

  Poesía » Filosófica
792 0 6

Толкова е хубаво да вярваш,

че пак цветята ще са цъфнали,

че жарко слънце ще ни сгрява,

в душите песни ще са звъннали.

 

Толкова е хубаво да знаеш,

че имаш някъде приятели,

с които сте делили залък

и нишката не сте прекъснали.

 

Толкова е хубаво да кажеш

виж -  ето живи сме -  ще можем

да гоним злобата и мрака,

добри ще бъдем, просто, Боже.

 

 

 

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??