16 nov 2012, 13:37

За добро или зло 

  Poesía » De amor
618 0 2

Нито ти, нито аз сме готови
да погледнем един във друг.
(За добро ли, за зло ли) -
тая обич ни преследва напук.

Като куче задъхана тича
и след нас лае силно - със бяс.
„ - Аз не искам да те обичам!” -
(гоня кучето): ”- Циба! У вас!”

Ти го риташ с обувки в лицето,
проглушаваш съня ми със вик:
„- Точно нея не искам в сърцето си!”
„- Помияр! Остави ме!”... (ритник).

Бягам силно, а все съм до тебе.
Не ме искаш, а дишаш чрез мен.
„- Чуй, кутре (дявол да те вземе)!
Ти защо си нарочило мен?”

© Маргало Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??