Без рима започва денят ми
със спомен от предната вечер,
за думи, отнесли страха ми,
за обич, понесла сърцето.
Но моето слънце не гасне,
с надежда в бяг окрилено,
за срещата нова то расне,
от своята рима спасено.
© Христина Todos los derechos reservados