30 мая 2008 г., 22:37

За един красив стих 

  Поэзия
1438 0 5
 

Без рима започва денят ми

със спомен от предната вечер,

за думи, отнесли страха ми,

за обич, понесла сърцето.

 

Но моето слънце не гасне,

с надежда в бяг окрилено,

за срещата нова то расне,

от своята рима спасено.

© Христина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??