Обичам моята госпожа,
която е толкова всеотдайна.
Която ме научи не само на Перфект,
за да стана експерт.
Обичам моята госпожа.
Обичам я и не зная как да ù се отблагодаря.
За всичко сторено от нея
искрено ù благодаря!
И сега, когато идва моментът на раздяла,
искам да ù кажа:
всяка госпожа би Ви завидяла,
понеже с радост за Вас ще разкажа.
Toва е за госпожа Янакиева, която направи всичко, за да помогне на мен и съучениците ми да научим един език, който ще ни помогне много в живота.
Благодаря Ви!!! :*:*:*
© Силвия Григорова Todos los derechos reservados