12 feb 2019, 9:47

За хората 

  Poesía » Verso libre
699 0 1

Ех, защо ли има толкоз недоволни, защо ли има толкоз болни?

Хората живеят само за пари, брат брата си вини.

Парите ли са всичко в този свят, че в сърцето си желаеш да затриеш своя брат?

Който мисли за пари никога няма себе си да победи.

Който живее с простите неща за него се отваря всяка врата.

Който брата си обича на красиво цвете той прилича.

Живей с добро във своето сърце за да имаш път към всички светове.

© Куни Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хубав стих... много ми хареса позицията ти. А финалът е и мъдрост, и сила, и красота!
    Поздравления!!!
Propuestas
: ??:??