Ех, защо ли има толкоз недоволни, защо ли има толкоз болни?
Хората живеят само за пари, брат брата си вини.
Парите ли са всичко в този свят, че в сърцето си желаеш да затриеш своя брат?
Който мисли за пари никога няма себе си да победи.
Който живее с простите неща за него се отваря всяка врата.
Който брата си обича на красиво цвете той прилича.
Живей с добро във своето сърце за да имаш път към всички светове.
© Куни Тодоров Всички права запазени
Поздравления!!!