10 jul 2008, 16:48

За жените, казват, кучки сме били... 

  Poesía
1186 0 17

За жените, казват, кучки сме били...

Докрай да се раздаваме, не можем.

И никой мъж не може да ни устои,

щом чара си във действие приложим.

 

Били сме лоши, даже безсърдечни.

Без жал сме грабили поредния живот.

Не сме познавали ни обич, вяра, честност,

не сме мирясвали с една "любов".

 

И често чувам, че сме като хали,

откъдето минем, разбиваме сърце.

Нима не се намери мъж да ме запали

само с допира на своите ръце...?!

 

Затуй ,мъже, не се вживявайте дълбоко

в глупостите за несбъднати мечти!

Една жена познава своята жестокост,

защото всеки мъж е лесно заменим.

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??