За жените, с уважение, погледнати отзад
Еротично-хумористична ода
Загледан често в женски дупета огромни,
примигвам силно развълнуван и в захлас.
Като Олимп са таинствено заоблени, чаровни,
защо на времето не станах алпинист и аз?
За дупета пък нежни, розови и снежнобели
балади романтични писал бих до сетен час.
Дали са малки, средни или леко напълнели,
след тях, не мислейки, и в ада бих отишъл аз.
Защото всяко женско дупе е прекрасно,
изваяно във най-различни форми и размер,
но трябва винаги да ни е пределно ясно -
да се наслаждаваме, но с изтЪнчен маниер.
Тез женски дупета прекрасни и различни,
без разлика от възраст, до шейсет и пет,
във нас навяват мисли поетично-еротични
и всеки мъж превръщат във родЕн поет.
Май вече време е да свърша таз поема
и не прекалявам с моите терзания безчет.
Защо да не започна нова, романтична тема?
Жените с право заслужават не един куплет!
Дали написаното всичко тук е вярно,
туй нека всеки лично и по съвест прецени.
Защото всичко чуждо се посреща регулярно
с възгласи спонтанни от "Осанна" до "Разпни".
© Петър Петров Todos los derechos reservados
madgirl-,
четете и се забавлявайте.
Човек винаги може да научи нещо повече за другите, а и за ... себе си