14 oct 2010, 20:57

За какво са... 

  Poesía » Otra
668 0 7

За какво ли да храня изкуство

в този пълен със пошлости век?

Имам нужда от истински чувства,

имам нужда да срещна човек!

За какво са солените сълзи,

щом не трие ги никой с ръка?

Вечер пия отколешна "Гъмза"

с отколешната си тъга.

За какво, за какво са ми думи,

за какво ли до днеска живях?

Моят път е засипан със тръни,

до един свойте дни разпилях...

Защо да поглеждам за времето,

да го меря със прашен часовник?

Не завися от него! Не ми трябва стреме -

те са моят единствен виновник!

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??