11 dic 2014, 17:51

За какво съм тук? 

  Poesía » Otra
341 0 2

Когато ме обгръщаше тъмата

задавах си въпроса: -За какво съм тук?

И молех се за отговор на Светлината,

не исках аз да бъда някой друг.

 

И вечно газех през проблеми, 

обиди, страх и клевета

сърцето ми се пръскаше от нечовешка болка,

душата ми копнееше за свобода.

 

След хиляди молби към небесата

да стане чудо за да мога да летя

в живота ми се появи добър приятел,

подсказа ми, че трябва да се променя.

 

Тогава Господ ми разкри съдбата,

че тук съм за да нося Светлина,

а на хората около мене да дарявам

надежда, здраве, мъдрост, доброта.

 

26.09.2012г.

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Да така е Стойне!Благодаря ти за поздрава!
  • Добра вечер, Цвети!Радвам се, че си открила правилния път за спасението! Той, нашият Спасител и Бог е Пътят, Истината и
    Светлината в живота ни!
    Поздравявам те за хубавото произведение и весели Коледни и Новогодишни празници!
Propuestas
: ??:??