20 mar 2010, 0:55

За кой ли път 

  Poesía » De amor
653 0 1

За кой ли път леглото ще е хладно;

За кой ли път ще бъдеш сам.

За кой ли път небето звездно

ще е единствен спътник в съня.

За кой ли път сам ще се покриеш

и, свел своята глава,

скрито сълза ще изтриеш...

Завърши... И ще започне тъй деня...

© Любка Янева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Тъжно застояло състояние..не искам да съм на мястото на този герои. Харесва ми много поздрави..
Propuestas
: ??:??