Кръчмарски напеви
мама му стара поседна на бара
някакъв паяк почти крокодил
близна солчица пийна кръвчица
както си трябва съвсем се опи
после по някое никое време
взе да си търси крилата овца
хем да му блее хем да му пее
хем и да няма мерак за деца
да но не щеш ли мила ос(л)ица
мина направо през нашия дзурт
леко контузен вещо охлузен
в мъчителя свой вторачи се той
беше бездумно беше безумно
нямаше как беше ден за любов
свърши сеира поляхме го с бира
тъй се осъмва с красив махмурлук
който желае да се покае
нека си знае отново сме тук
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados