19 ago 2007, 15:40

За кошмарчето 

  Poesía
617 0 0
Мила, умна и добра си,
обзалагам се - красива.
И приятелка добра си,
но защо си тъй свенлива?

Ти си златото в ръцете
на миньора, в пещерата.
Твойто злато е в сърцето,
в чистотата на душата.

Винце пийваш у дома си,
докато е студ навън,
но да знаеш, не кошмар си,
а един прекрасен сън.


    За Кошмарчето,
    от Бекич

© Николай Беков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??