19.08.2007 г., 15:40 ч.

За кошмарчето 

  Поезия
561 0 0
Мила, умна и добра си,
обзалагам се - красива.
И приятелка добра си,
но защо си тъй свенлива?

Ти си златото в ръцете
на миньора, в пещерата.
Твойто злато е в сърцето,
в чистотата на душата.

Винце пийваш у дома си,
докато е студ навън,
но да знаеш, не кошмар си,
а един прекрасен сън.


    За Кошмарчето,
    от Бекич

© Николай Беков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??