26 oct 2010, 20:52

За Любовта 

  Poesía » De amor
755 0 3

За Любовта

 

В годините - къде ли ще те срещна
и кой ли ще ме запознае с теб
дали в очите ти ще видя нещо
или ще дойдеш просто - като лек

дали понякога ще те откривам в дума
във жест случаен в поглед кадифен
дали ще мога в тебе да потъвам
и там да слушам нежния рефрен

в усмивките те виждах и в очите
на хора непознати ден след ден
откривах те понякога в сълзите
от теб родени там... но не за мен

в годините най-хубави навлизам
предадох се на нежния ти плен
а ти била си толкова наблизо
но всъщност тъй далече... всеки ден... 

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ще я откриеш! Сигурна съм!Прекрасни чувства има в стиха,дано и изживяванията да са такива!
  • Всичките стихове са страхотни! Поздрави!
  • Невероятно е
Propuestas
: ??:??