5 mar 2015, 22:57

За Любовта 

  Poesía » De amor
428 0 1

Аз искам да ме усещаш,
този, който търсиш в нощта.
Всеки светъл ден да срещаш
с чиста обич в чиста душа...

© Красимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??