29 dic 2009, 23:26

За любовта 

  Poesía » De amor
696 0 2

ЗА ЛЮБОВТА

Накара ме отново да се влюбя,
накара ме отново да мечтая,
накара волята - неистово да те желая, 
накара ме и после болка да изтрая.
Обичаше да бъдеш с мен,
обичаше и заедно мечтахме,
обичаше и аз да те желая,
обичаше, но бързо дойде краят. 
Върни се - виках те аз, 
върни се и себе си подари ми,
върни се, кажи ми "любов",
върни се... да бъдем щастливи. 
Остани, остани с мене до края,
остани при мен, аз го желая.
Остани заради всичко, което
остана дълбоко в сърцето. 
 

А. Дойчева

© Анелия Дойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??