ЗА ЛЮБОВТА
Накара ме отново да се влюбя,
накара ме отново да мечтая,
накара волята - неистово да те желая,
накара ме и после болка да изтрая.
Обичаше да бъдеш с мен,
обичаше и заедно мечтахме,
обичаше и аз да те желая,
обичаше, но бързо дойде краят.
Върни се - виках те аз,
върни се и себе си подари ми,
върни се, кажи ми "любов",
върни се... да бъдем щастливи.
Остани, остани с мене до края,
остани при мен, аз го желая.
Остани заради всичко, което
остана дълбоко в сърцето.
А. Дойчева
© Анелия Дойчева Всички права запазени