25 jul 2018, 23:23

За Любовта 

  Poesía » De amor
371 0 0

Любовта е просто нещо.
Научи се да я даваш, всекиму.
Нуждаем се от нея, не по-малко от вчерашния ден и не повече от утрешния. 

Любовта, тя е скрита в нашите сърца
В наранените ни души
Но покажете я, че я имате.
На близки, на приятели, на непознати.

 

Благодарност, ще получите в замяна.
По-богата и голяма от всяка материална и безмислена облага.
Щом в душата и сърцето
Ти усетиш топлина
Значи дело велико си направил
Доброта на някого си дал.
Човек достоен си живял.
И навярно достойно си умрял!

 

Кали Петкова
24.07.18

© Кали Todos los derechos reservados

Не нарушавайте авторските права!

Благодаря! :) 

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??