4 jun 2007, 18:02

За Любовта и Любимия... 

  Poesía
1091 0 13

За Любовта какво да пиша?
Не е ли казано отдавна всичко?
Не е ли тя началото и края
на нещото, наречено живот?

Кой може с думи да изкаже чувствата,
така разнообразни, преминаващи,
които сграбчват в миг сърцата ни,
когато мислим за Любимия?

Безброй въздишки и тъга,
а после - радост и усмивка;
цветя, набрани във съня,
поднесени в една мечта!

Във приказка щастлива сме със тебе:
в действителност си много надалеч...
Сърцето ми със твоето се слива,
когато мисля си за теб!

Че топлина ми даваш и усмивка,
и обич, във която да раста...
"Мерси" - копнея да ти кажа
и заедно със теб да полетя!

© Гергина Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??