15 abr 2008, 20:12

За любовта с китара 

  Poesía
506 0 1

Китарата звъни

край огъня в нощта,

с мелодия и хубав стих

бе възпята любовта.

Китарата държиш,

свириш и прекрасно пееш,

прочетох в твоите очи,

че за любов копнееш.

Погледите ни се срещнаха,

бях погълната от песента,

вътрешен глас ми нашепваше -

това е любовта.

 

© Богдана Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??