Китарата звъни
край огъня в нощта,
с мелодия и хубав стих
бе възпята любовта.
Китарата държиш,
свириш и прекрасно пееш,
прочетох в твоите очи,
че за любов копнееш.
Погледите ни се срещнаха,
бях погълната от песента,
вътрешен глас ми нашепваше -
това е любовта.
© Богдана Маринова Все права защищены
Романтинчно! Харесах!