Интригите са нещо много
актуално,
за разнообразяване на ежедневието
банално.
Всеки, който живее нещастно,
се радва когато друг
повече страда.
*
Мрежи плетат се,
слухове мълвят се.
Къде истина,
къде лъжа,
никой не се интересува,
а като върху картина
продължава да се рисува.
Украсява, украсява,
а после другия да се спасява.
*
Нима тези хора работа нямат
и се чувстват щастливи,
когато другите страдат?!-
Едва ли!
Те просто се заблуждават,
страхуват се от живота си жалък,
в който те са човекът малък.
04.07.2006
© Марина Пл Todos los derechos reservados