12.08.2006 г., 0:44 ч.

ЗА МАЛКИТЕ ХОРИЦА 

  Поезия
759 0 3

 

Интригите са нещо много

актуално,

за разнообразяване на ежедневието

банално.

Всеки, който живее нещастно,

се радва когато друг

повече страда.

*

Мрежи плетат се,

слухове мълвят се.

Къде истина,

къде лъжа,

никой не се интересува,

а като върху картина

продължава да се рисува.

Украсява, украсява,

а после другия да се спасява.

*

Нима тези хора работа нямат

и се чувстват щастливи,

когато другите страдат?!-

Едва ли!

Те просто се заблуждават,

страхуват се от живота си жалък,

в който те са човекът малък.

 

 

04.07.2006

 

 

© Марина Пл Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??