18 abr 2006, 23:57

За малко късче от твоето сърце 

  Poesía
827 0 2

За малко късче от твоето сърце

бих пребродила гори и планини,

бих преплувала океани и реки...

и всичко бих дала за

любота ти почерняла...

Аз знам ти ме лъга, с мен се

подигра и нашата раздяла

е заради твоята лъжа!

Но сърцето вече е простило

и чака всеки ден,

копнее за твоето лице,

за твоите устни горещи,

за малко късче oт твоето сърце!

© ДаяНчеТооо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??