Мила и добричка мамо,
знай, обичам тебе само!
Честит да е рожденият ти ден,
ето и подаръка от мен!
Не, не ме целувай,
а на букета се любувай!
Знай, че ти си ми едничка
и без теб аз оставам си самичка... :*
ОБИЧАМ ТЕ, МАМООО! :*:*:*
© Илияна Todos los derechos reservados
!!!
А да си чувала за нещо подобно на правопис? Ако има - тогава може и да пишеш както искаш.
Аз сам - Аз съм, сарце - сърце!