3 ago 2006, 16:46

За МАЯ 

  Poesía
594 0 7

Сърцето ми подсказа, Мая
до тебе да застана
и ето Бог ми прати
чрез тебе талисмана.
Усмихната и мила,
чаровница прекрасна,
До теб се чувствам силна-
Мечтата ми порастна.

И знам, че таз година
една ще се изпълни-
подкова си намерих
с цветенца я препълних.
И обеща съдбата,
с намерена подкова
да срещна днес мечтата
В пътеката си нова!

24.07.2006 год.

сега пиша за МАЯ,
тъй като за
най – прекрасния Май
нищо не написах :)

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??