18 ene 2016, 10:49

За мен живот е 

  Poesía » De amor
783 1 3

Навън вали снегът –
при тебе ми е топло.
Уютно е и чувствам се добре.
Дърветата треперят,
съблечени до голо,
а твоят свят с привкус е на море;

 

на топли дни,
и светли лунни нощи,
на слънце и на лято, светлина.
Навън е мраз,
но сигурен съм още –
за мен живот е твойта топлина.
17. 01. 2016 г.
Русе

© Румен Ченков Todos los derechos reservados

Произведението е включено в:
  1703 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??