5 may 2007, 15:59

За мен ли? (Аз...) *  

  Poesía
644 0 1
За мен ли? Красива....
Да, това съм аз. Мислиш си - преувеличавам.
Някак хищна, но по детски жива.
Властна, но щом поискам, притежавам...

Аз? Живея...
Обичам да се раздавам на пълни обороти!
Плача дълго, заразително се смея.
Но ядосаш ли ме ти, тежко ти!

Моя милост? Знам какво желая!
И как да го постигна след това.
Знам каква е цената да си в рая
и как да изляза чиста след нечестната игра!

Аз ли? Поредица от думи, но уви.
Лесна? Нима си го помисли?
Недостъпния, в мрежата си точно ти
или като те стрелна с поглед, надеждата ти се уби!

За мен? Искаш името ми да узнаеш.
Но трябва да заслужиш.
Пред мене слаб си. Пред себе си трябва да признаеш...
Без или със мен до края трябва ти да бъдеш!

Аз... Силна личност, свикнала да не спира да живее!
Красива, упорита, амбизиозна и свободна.
Една жена, която със себе си ще се гордее,
това съм аз... сладка, невинна и греховна...

© Александра Матеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??