19 abr 2011, 22:20

За мен ще останеш незнаен 

  Poesía » Erótica
741 0 2

Допиваш уискито яростно.

Палиш цигара сега.

Питието ти свърши. Прекрасно -

може би аз ще се вредя!

 

 

Мене страстно ще пиеш,

без да целуваш, нали?!

Утре не ще ме откриеш,

но ти няма да търсиш дори...

 

 

Аз пък няма да чувствам,

като дим от цигара ще се разсея,

ще правим любов до полуда

една нощ и ще забравим за нея.

 

 

Номер няма да искаш,

ще кажеш, че и твоят е таен,

за теб ще остана поредна,

за мен ще останеш незнаен...

© Таня Момчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??