5 feb 2015, 10:41

За мен това е непонятно 

  Poesía » Civil
237 0 0

 За мен това е непонатно

За мен това е непонятно,
умирате за пуста власт.
За туй ли лъжете стократно!
Шараните не са сред нас!

Народа вече не ви вярва!
Той  знае вашите лъжи!
О, ял е вашата  попара...
Целувката ви, му тежи!
 24.10.2011г.София

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??