26 jun 2015, 23:26

За мене си всичко 

  Poesía
420 0 2

Открадна ми синьо небе..
да бъде в очите ти пристан..
обичаш от мен да крадеш..
трепети, колкото искаш.


Открадна ми синьо небе..
да бъде в очите ти пристан..
за теб е чудесен грабеж..
прощавам, за мене си всичко!

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??