2 ago 2012, 20:16

За миг... 

  Poesía » De amor
616 0 0

За миг си помислих, че съм специален,
за миг аз почувствах някой до мен,
за миг се замислих... за миг уникален,
накрая отново останах кретен.


За миг си помислих, че ме желаеш,
каквото и да става ще бъдеш със мен,
но виждам аз мислено, че ме ругаеш
и че напразен е днешният ден.

Виждам как всичко си заминава...
твоята вяра и мойте сълзи,
животът ми пак остава под пара,
аз те загубих... загуби ме ти!

© Христо Чемширов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??