2.08.2012 г., 20:16 ч.

За миг... 

  Поезия » Любовна
617 0 0

За миг си помислих, че съм специален,
за миг аз почувствах някой до мен,
за миг се замислих... за миг уникален,
накрая отново останах кретен.


За миг си помислих, че ме желаеш,
каквото и да става ще бъдеш със мен,
но виждам аз мислено, че ме ругаеш
и че напразен е днешният ден.

Виждам как всичко си заминава...
твоята вяра и мойте сълзи,
животът ми пак остава под пара,
аз те загубих... загуби ме ти!

© Христо Чемширов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??