4 ene 2006, 16:10

За моята любов 

  Poesía
1286 0 3

Всичко се промени
от последния път,
когато се срещнахме.

Усмивката ми,
изчезнала завинаги.
Сърцето ми,
изгубено в самотата.

Ръцете ми,
вледенени.
Очите ми,
насълзени.

Но все още
безумно влюбен,
в теб!

© Христо Аврамов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??