20 jul 2007, 23:46

За моята любов 

  Poesía
1000 1 3
 

Да те обичам, не значи болка!

Да те обичам, не значи трудност!

Да те обичам, не значи бреме,

а начин на живот.

Да те обичам, за мен е щастие.

И тази любов обгръща ме изцяло,

прави ме способна

на непосилните за мен дела.

Единствено и само тя

дарява ме с крила,

за да прелетя сивотата на деня!

Да се усмихна на слънцето,

огряло ранната зора.

Да видя красота

и в пролетната роса.

Отваряш ми очите за света -

да го видя в нова светлина.

И небето сякаш по-ярко

озарено от преди е.

Не е самотно, мрачно,

както нявга беше.

И всичко е толкова красиво,

сякаш в сън живея,

но старх ме е сънят прекрасен

 да не свърши.

И в кошмар омразен да се обърне.

Страх ме е да не те изгубя...

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Поздравче!!!
  • Чета и препрочитам стихове...Животът е Миг от Вечността, но достатъчно дълъг, за да бъдем щастливи!!!Поздрави!
  • Човек май само след време разбира, кое е било истина, кое - не. Ако след като красивия сън свърши, след раздялата има нещо омразно и дори малко съжаление, то изживяното не е било както сме си въобразявали преди то да свърше... ( извинявам се за заплетеното изречение...)
Propuestas
: ??:??