Да те обичам, не значи болка!
Да те обичам, не значи трудност!
Да те обичам, не значи бреме,
а начин на живот.
Да те обичам, за мен е щастие.
И тази любов обгръща ме изцяло,
прави ме способна
на непосилните за мен дела.
Единствено и само тя
дарява ме с крила,
за да прелетя сивотата на деня!
Да се усмихна на слънцето,
огряло ранната зора.
Да видя красота
и в пролетната роса.
Отваряш ми очите за света -
да го видя в нова светлина.
И небето сякаш по-ярко
озарено от преди е.
Не е самотно, мрачно,
както нявга беше.
И всичко е толкова красиво,
сякаш в сън живея,
но старх ме е сънят прекрасен
да не свърши.
И в кошмар омразен да се обърне.
Страх ме е да не те изгубя...
© Ели Всички права запазени