14 mar 2017, 20:20

За моята майка 

  Poesía » Verso libre
705 5 5

Да можех само да те видя,

За секунда кратка, да те зърна!

С ръцете си да те докосна...

Ако можеше да ме прегърнеш!

 

Времето забързано лети,

Не знам къде... Не се завръща...

Както няма да се върнеш ти

В тази тъжна, опустяла къща...

 

Божествено за мен е твойто име!

Като икона свети твоя образ!

Може... Може пък да сме сгрешили,

Но да не мога, мамо, да си спомня!...

        

    гр. Казанлък,  2001г. 

© Andriana Valkanova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??