5 nov 2006, 1:18

За него 

  Poesía
1143 0 3
Кратък миг, усмивка нежна.
Едни очи прекрасни, снежни,
не можах да срещна, пак и този път.
Мълчи небето и птиците
не пеят вече.
Той отиде си отново надалече!
Слънцето не грее в сърцето вече.
Душата плаче, сълзи се леят,
защтото той няма да се варне вече....

© Миглена Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??