30 jun 2006, 13:41

За него 3 

  Poesía
962 0 2

Неще забравя блясъка в очите
и ритъма на твоето сърце,
ни погледа ти, ни мечтите,
ни допирът на твоите ръце,
когато в онзи ден изрече тези думи
събрали хиляди души
и това, което с поглед каза
след:"ОБИЧАМ ТЕ"...
"ОБИЧАИ МЕ И ТИ".

© ИВЕЛИНА АТАНАСОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??