7 mar 2006, 20:30

За нея... 

  Poesía
766 0 2

Къде ли може да се побере
любовта на моето сърце?
Бих търсила спокойно кътче,
където да я приютя.
Или пак нежна песен,
за да я увекове4а.
Бих молила малкото орле
я лазурното небе да я отнесе.
Или пък маничката мравка
в недрата земни да я скрие.
Бих пратила я с писмо я бутилка,
морето синьо да преплува.
Или пък като на Слънцето-
всеки да и се любува.
Бих хвърлила я в дълбока пропост
или пък просто в сърцето-
оставила я бих да презимува.

© РАЛИЦА Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??