2 nov 2008, 13:45

За Нея 

  Poesía
442 0 3

  ЗА НЕЯ

 

Нечакана тя дойде и замахна,

с коси като бурени, черна и зла

и коня на злото зловещо бе яхнала,

след сеча остави студена роса.

 

Единствено спомен след нея остана,

намачкани снимки, бездиханни очи.

Без думи, без огън, без сърце, само рана...

И на Задушница прибират мъртъвци.

 

01.11.2008г. Задушница

© Мери Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??