9 feb 2010, 12:50

За нея 

  Poesía » De amor
407 0 0

          За Нея

Понякога ме гледа с очите на дете
Понякога ме кара да се чуствам зле
Запомням я… и бързо я забравям
Целувам я…  и после сам оставам…

С нея искам и… и за нея аз живях
Целуна ме… и после аз се смях
Само с нея… аз детето бях
Борих се… и за нея оцелях

Събуждам се… и ми липсва много
Поглеждам я… и не искам сбогом
Страх ме е… страх ме е да страда…
Готов за нея ще отида в ада

И ден да дойде аз горе да съм
И нощ да падне аз спомен да съм

Сърце ù давам душа ми да вземе

Поне миг… поне миг да е с мене…

 

Имам я… но страхът в мене изгаря

Сънувам я... но кошмар се задава

И друг има… има по земята…

Мечти има… в сърце на жената

 

Дали най-добър бил съм… не и няма да бъда

Дали други има… има но с тях няма да съм

Всичко бих дал сърцето ми нейно да е

Цяла вечност съдбата ми наша да е!

© Инициялите Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??